KOPARE DEVELOPMENT Kwaliteitsprojecten in de recreatieve woningmarkt KOPARE DEVELOPMENT Kwaliteitsprojecten in de recreatieve woningmarkt KOPARE DEVELOPMENT Kwaliteitsprojecten in de recreatieve woningmarkt KOPARE DEVELOPMENT Kwaliteitsprojecten in de recreatieve woningmarkt KOPARE DEVELOPMENT Kwaliteitsprojecten in de recreatieve woningmarkt KOPARE DEVELOPMENT Kwaliteitsprojecten in de recreatieve woningmarkt

Kopare Development

Kopare Development richt zich op complexe ontwikkelvraagstukken.

Zowel in de reguliere woningbouw (grondgebonden woningenbouw, appartementen en particulieropdrachtgeverschap) en in het bijzonder in de recreatiesector (vakantieparken en hotels). Waarbij met name aandacht voor een “functioneel” gebruik en “gastbeleving” door de eindgebruiker leidend zijn.

Kopare Projecten

Project uitgelicht

Landal Mooi Zutendaal

Zutendaal

In de Belgische provincie Limburg ligt Landal Mooi Zutendaal. Het vakantiepark bestaat uit 225 (wellness) villa’s, bungalows en chalets, met een overdekt en openluchtzwembad en grenst aan Nationaal Park Hoge Kempen. Vervelen is er op Landal Mooi Zutendaal niet bij! De kinderen klimmen, klauteren en glijden op de vele speeltoestellen in de speeltuin of leven zich uit in de indoorspeelplaats.

Project uitgelicht

DRENTSE LAGUNE

WESTERBORK

In Drentse Lagune staat de beleving van het strandmeer centraal bij het ontwerp van de 16 woningvarianten. Alle woningen zijn vrijstaand en worden gebouwd op royale percelen eigen grond en hebben een privéstrand of steiger, waardoor je optimaal kan genieten van het uitzicht over het water. Een combinatie van privacy en openheid.

Waterpret verzekerd… bij lekker weer zwemmen vanaf het eigen zandstrand, vissen vanuit de tuin van uw woning, kanoën of waterfietsen, het grote eigen meer biedt u volop mogelijkheden. Daarnaast zijn er verspreid over het park speeltoestellen, vissteigers, duinpannen en een vogelkijkhut. Is het weer wat minder? Geen zorgen, want in het overdekte zwembad is het altijd aangenaam.

Project uitgelicht

DUYNDOMEIN NOORDWIJK

NOORDWIJK

24 vrijstaande, ruime en eigentijdse recreatiewoningen worden gerealiseerd op royale percelen eigen grond, grenzend aan het duingebied Duindamseslag en in de omgeving van de kleurrijke bollenvelden. Vijf verschillende types zes- en achtpersoonswoningen – traditioneel gebouwd – elk met zijn eigen afwerking en met aandacht voor een samenhangend stedenbouwkundig geheel.

Project uitgelicht

HET DUYNDOMEIN

SCHOORL & BERGEN

Gelegen tussen de badplaats Schoorl, het kunstenaarsdorp Bergen en de Schoorlse Duinen zal direct aan het duingebied Het Duyndomein Schoorl & Bergen worden gerealiseerd. 72 vrijstaande, traditioneel gebouwde en op het zuiden geörienteerde luxe recreatiewoningen, op royale kavels eigen grond.

Neem contact op met KOPARE Development

Contact

Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken via onderstaande gegevens, of via het invulformulier.

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring