KOPARE DEVELOPMENT

Wat mag u van Kopare Development verwachten?

Kopare Development initieert, ontwikkelt en realiseert – voor eigen rekening en risico – vastgoedprojecten. Met onze jarenlange opgebouwde deskundigheid en ervaring beheersen wij ieder project van start tot finish. Kopare Development treedt tevens op als gedelegeerd ontwikkelaar voor o.a. vastgoedbeleggers en beheerders, ontwikkelaars, bouwbedrijven, gemeenten en recreatieparken. Dit doen wij zowel risicodragend als in opdracht. Kopare Development weet ontwikkelingsprocessen, managementprocessen en bouwprocessen met elkaar te integreren. Dit heeft altijd een gunstig effect op de (stichtings)kosten en grondwaarde. Kortom wij weten tijd en kwaliteit optimaal op elkaar af te stemmen.

Het fundament voor een succesvolle (her)ontwikkeling

Kopare Development maakt dankbaar gebruik van een kennisnetwerk van regionale bouwbedrijven, ingenieurs- en adviesbureaus en landelijk en Europees werkzame verhuur-, beheer- en hotelketens. Onze deskundigheid laten we zien door middel van creativiteit, flexibiliteit, slagvaardigheid, pragmatisch denken en kennis van marktontwikkelingen. Het fundament voor een succesvolle (her)ontwikkeling.

Uitblinkend in complexe ontwikkelvraagstukken

Kopare Development richt zich op complexe ontwikkelvraagstukken. Dat doen wij in de reguliere woningbouw (grondgebonden woningenbouw, appartementen en particulieropdrachtgeverschap, maar in het bijzonder in de recreatiesector (vakantieparken, hotels en parkfaciliteiten). Wij hebben bijzonder veel aandacht voor “functioneel” gebruik en “de gastbeleving” van de eindgebruiker.

Kopare betekent gedegen project- en procesmanagement

Als opdrachtgever heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt dat voor u het gehele proces begeleidt en bewaakt. Hierbij valt te denken aan:

  • gebiedsontwikkeling tot en met het verkrijgen van een onherroepelijk bestemmingsplan;
  • opstalontwikkeling tot aan de start bouw;
  • de directievoering tijdens de uitvoering van een bouwproject;
  • het voeren van bouwtoezicht en het bewaken van de bouwkwaliteit tijdens de uitvoering van een bouwproject;
  • het verzorgen van de opleveringen van een bouwproject.

Van alle uit te voeren onderdelen worden uitvoerige rapportages opgesteld. Elk bouwproject is uniek en er is altijd sprake van maatwerk. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsbrief ontvangen?

    Ik ga akkoord met deprivacy verklaring