Kopare tut, was es am besten kann

1 augustus 2020 Lutten – Es sind nicht gerade die kleinsten Projekte, an denen Kopare Leisure Development täglich arbeitet. Geschäftsführer Klaas Odink initiiert, entwickelt und betreut vom Ort Lutten in der niederländischen Provinz Overijssel aus auffällige Projekte.

Een verwijzing naar de ontwikkeling van De Koperen Hoogte zegt al veel over het ambitieniveau van deze dynamische onderneming, maar er stond en staat meer in de steigers.

Klaas Odink houdt van zijn vak

Hij houdt ervan iets moois te ontwikkelen. Die eigenschappen krijgen alle ruimte binnen zijn bureau dat zich in de loop van twintig jaar vooral toelegde op recreatievastgoed. In dat segment is Kopare Leisure Development actief in de integrale gebieds- en opstalontwikkeling, bouwmanagement en architectuur. Hoewel de uitdagingen van deze nichemarkt hem na aan het hart liggen, houdt Klaas Odink zich niet doof voor opdrachten uit de particuliere markt. Daar gelden dan ook exact dezelfde uitgangspunten die een belangrijke bijdrage leveren aan de reputatie van BbO. De dienstverlening kenmerkt zich in alle gevallen door maximale gerichtheid op de wensen van de opdrachtgever, een pragmatisch-functionele benadering en de mogelijkheid van een totale begeleiding van het project. Deze van a tot z benadering garandeert niet alleen een heldere communicatie van de start tot en met de oplevering maar betekent ook dat BbO scherp kan calculeren in zowel de particuliere als recreatievastgoedmarkt. ‘Je moet doen waar je goed in bent’, zegt directeur Klaas Odink en wie de moeite neemt kennis te nemen van de projecten waar hij bij betrokken is, kan niet anders concluderen dan dat Kopare Leisure Development die missie volkomen waarmaakt.

Ältere artikel