BRAWAL – VERKOOP EERSTE FASE START

13 februari 2022 Bergen op Zoom – Kopare Development heeft groen licht gekregen voor de realisatie van een nieuw vakantiepark bij Bergen op Zoom: Landal Brabantse Wal. Op 4, 5 en 6 maart worden de eerste verkoopdagen georganiseerd op de locatie, waar belangstellenden kunnen kennismaken met de mogelijkheden van Landal Brabantse Wal. Wij verwachten in september van dit jaar te kunnen starten met de bouw van de eerste 44 woningen en het centrumgebouw met receptie en horecagelegenheid. Rond de zomer van volgend jaar vindt de oplevering plaats van deze 1e fase en start de verhuur en beheer via Landal GreenParks. Zomer 2024 moet Landal Brabantse Wal compleet gerealiseerd zijn, het vakantiepark omvat dan 97 hoogwaardige vakantiewoningen en ca. zeven Tinyhouses.

 

Eerste verkoopfase recreatiewoningen Brabantse Wal binnenkort van start

Brabantse Wal ligt te midden van de schitterende natuur van de Wouwse Plantage. De landelijke, bosrijke omgeving met talrijke sportieve en culinaire voorzieningen in de nabije omgeving, vormt een mooie uitvalsbasis voor mensen die van rust houden, maar ook voor ieder die het Bourgondische achterland van Brabant en Vlaanderen koestert.

“De recreatiewoningen zijn beschikbaar in vier uitvoeringen: Comfort, Luxe, Extra Luxe en Wellness. Allemaal traditionele bouw van hoogwaardige kwaliteit en op royale kavels eigen grond. De verhuur door Landal GreenParks biedt de mogelijkheid voor 12 weken eigen gebruik. Alle ingrediënten voor een waardevast bezit, een toekomstbestendige investering en om zelf van te genieten zijn hier aanwezig. We kunnen niet wachten om te starten met de bouw!” aldus Klaas Odink, eigenaar van Kopare Development. Het bedrijf is een ervaren ontwikkelaar en preferred supplier voor Landal GreenParks.

Voor Landal GreenParks is dit het eerste park in westelijk Noord-Brabant. “Dit vakantiepark is een mooie recreatieve aanvulling voor het toerisme in deze regio, met goede kansen voor economische spin-off en werkgelegenheid. Deze omgeving zal veel van onze gasten aanspreken,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De verkoop van de woningen is in handen van Kolax Second Homes. Belangstellenden kunnen voor meer informatie en verkoopprijzen kijken op www.brawal.nl.

Oudere berichten